Tulityökorttikoulutus 

 

Tulityökortti on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä määräaikainen kortti, joka osoittaa haltijansa suorittaneen tulitöiden turvallisuustutkinnon.

 

Tulityökoulutus sekä katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutus yhdistyivät 1.1.2016. Ennen vuotta 2016 suoritettu koulutus on voimassa tulityökortissa mainitun ajan ja oikeuttaa tekemään vain kortin mukaisia töitä. Uusi tulityökortti antaa pätevyyden vaarojen tunnistamiseen perinteisessä tulityössä, kuten hitsauksessa sekä katto- ja vedeneristystöiden tulitöissä. Varsinainen ammatillinen osaaminen on hankittava muussa koulutuksessa. Uudistetun tulityökoulutuksen tavoitteena on, että työntekijät ja luvan myöntäjät ymmärtävät tulitöihin liittyvät vaarat sekä osaavat toteuttaa turvatoimet ennen työn aloittamista, tulityön aikana ja sen jälkeen.

 

Tulityöt ovat palovaaraa aiheuttavia töitä, joita tehdään yleisesti rakennusalalla sekä metalli- ja kemianteollisuudessa. Tulitöihin kuuluvat esimerkiksi työt, joissa käytetään liekkiä tai joista syntyy kipinöitä. Tilapäisellä tulityöpaikalla tulitöitä tekevällä henkilöllä on oltava voimassa oleva tulityökortti. Kortti hankitaan ja määräajan ylittäneet kortit uusitaan päivän mittaisilla tulityökursseilla. Myös voimassa olevien korttien uusijat käyvät tämän saman kurssin. Kortti on voimassa viisi vuotta koulutuspäivästä lukien. Tulityökortti on voimassa Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

 

Kurssin hinta on 105 € + alv. 24 %. Hintaan sisältyvät opetus, jaettava materiaali, suojaus- ja alkusammutusharjoitus, kurssikoe sekä uusintamahdollisuudet sekä kokeen läpäisseille tulityökortti.

Ilmoittautuminen: sähköpostilla osoitteeseen toimisto(@)kaspeli.fi tai puhelimitse 050 468 8440
Ilmoita seuraavat tiedot:
- Osallistujan nimi
- Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
- Laskutusosoite

Lisätietoja: toimisto puh. 050 468 8440 tai toimisto(@)kaspeli.fi

Järjestämme myös TILAUSKURSSEJA. Tällöin osallistujia on hyvä olla 9 tai enemmän. 
Kysy lisää: toiminnanjohtaja Veli-Matti Aaltonen email: veli-matti.aaltonen(@)kaspeli.fi tai puh. 044 366 0215
 

Vuoden 2020 koulutukset  klo 8-16

                                                       KOUVOLA

Kaakkois-Suomen pelastusalanliiton toimisto, Tehontie 31 (käynti Tiilitie 4)

pe 31.1.       pe 25.9.
pe 21.2.      
pe 27.3        pe 20.11.         

pe 24.4.    
pe 29.5.      
   

Pidämme tilauskursseja tarvittaessa koko Kaakkois-Suomen alueella.