YRITYSKOULUTUS

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen alueellinen turvallisuusalan palvelujärjestö. Koulutamme ja konsultoimme turvallisuusasioissa yrityksiä sekä yhteisöjä. Järjestämme myös varautumis- ja väestönsuojelukoulutuksia.

Yhdistyksemme tehtävänä on opastaa ja neuvoa kansalaisia tunnistamaan ja välttämään vaaratilanteiden syntymistä sekä toimimaan mahdollisissa vaaratilanteissa oikein.

Jos et tunne omasta toiminnastasi tai ulkopuolelta siihen kohdistuvia riskejä, et voi myöskään hallita niitä. Työpaikan on tunnettava toimintaansa ja toimintaympäristöönsä liittyvät riskit, sillä oman toiminnan merkitys on suuri epätoivottujen turvallisuusriskien hallinnassa.

Hätätilanteissa omilla toimilla on suuri merkitys. Tulipalon syttymisestä palovaroitin varoittaa noin minuutin kuluessa. Jo kolme minuuttia syttymisestä huoneesta omin avuin poistuminen on mahdotonta. Viiden minuutin kuluttua huoneessa tapahtuu yleissyttyminen ja kuusi minuuttia syttymisestä huone on palanut täysin. Tulipalotilanteessa vain omat toimet ratkaisevat. Aikaa toimia on vain 2-3 minuuttia palon syttymisestä. Palokunta tulee onnettomuuden uhrien kannalta valitettavasti usein myöhässä.

Työpaikalla turvallisuus on työnantajan vastuulla, mutta myös jokainen työntekijä vastaa turvallisuudesta omalta osaltaan. Monet työpaikat vastaavat myös asiakkaidensa, oppilaidensa, potilaidensa jne. turvallisuudesta. Työpaikka on yhtä turvallinen kuin sen heikoin lenkki. Jokaisen täytyy tietää, kuinka toimia erilaisissa hätätilanteissa juuri sillä työpaikalla. Ei ole aikaa miettiä mitä tehdä tai käydä lukemaan toimintaohjeita.

Käytämme kaikissa koulutuksissa oman alansa asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemuksia ja erinomaisesti muistiin jääviä esimerkkejä.

Kysy myös tarjous yrityskohtaisesta koulutuksesta. Räätälöimme mielellämme koulutukset yrityskohtaisesti, jolloin koulutuksen tuoma hyöty on myös tilaajalle suurempi.

LISÄTIETOJA JA TARJOUSPYYNNÖT:

Toiminnanjohtaja Veli-Matti Aaltonen
puh. 044 366 0215
emai: veli-matti.aaltonen@kaspeli.fi

Koulutukset yrityksille

Hätäensiapukoulutuksia, 4-8 h

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ensiapu- ja hätäensiapukoulutukset, 4-24 h

Tulityökorttikoulutus

Työturvallisuuskortti

Alkusammutuskoulutus sekä AS-1 koulutus

Paloilmoitinhoitajan kurssi 

Väestönsuojanhoitajan kurssit työpaikoille

Koulutukset taloyhtiöille

Taloyhtiöiden kurssit räätälöidään tarpeen mukaan.

Tiedustelut:

Veli-Matti Aaltonen
puh. 044 366 0215
email: veli-matti.aaltonen@kaspeli.fi

Kursseille ilmoittautuminen liiton toimistoon:

email: toimisto@kaspeli.fi tai
puh. 050 468 8440 

Ilmoita
– kurssi, jolle osallistut
– nimesi
– taloyhtiösi
– puhelinnumerosi
– sähköpostiosoitteesi, mikäli sinulla on sellainen käytössä

Asuinkiinteistön turvallisuus -kurssi, 6 h

Väestönsuojanhoitajan kurssi, 3 h

Taloyhtiöille suunnattu koulutus: USEIN KYSYTTYÄ